Listaamaton markkina

 

Perinteisten sijoituskohteiden lisäksi seuraamme aktiivisesti myös listaamatonta markkinaa niin Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin. Autamme asiakkaitamme löytämään heidän riskiprofiiliinsa sopivia sijoituskohteita.

Pohjoismaissa käytössämme on koko CapMan-konsernin yli 30-vuotinen kokemus listaamattomassa markkinasta. Etsimme myös kansainvälisesti listaamattomalta markkinalta muita houkuttelevia tuottovaihtoehtoja asiakkaillemme.

Pohjoismaat

Osana CapMan-konsernia tarjoamme asiakkaillemme myös suoran pääsyn johtaviin pohjoismaisiin vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin (mm. pääomasijoitukset, kiinteistösijoitukset ja infrastruktuurisijoitukset) sekä yhteyden CapManin sijoitustiimeihin.

Vain ammattimaisille sijoittajille.

Kansainväliset markkinat

CapManin vahva brändi sekä henkilökohtaiset pitkäaikaiset suhteemme alan johtaviin tiimeihin antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme pääsyn halutuimpiin varainhankintoihin, kun ne ovat käynnissä.

 

CapMan Wealth Services Investment Partners (”CWSIP”) -ohjelmat

 

  • CWS Investment Partners on jatkuva pääomasijoitusohjelmamme.
  • Ohjelma sijoittaa Yhdysvaltalaisiin keskisuuriin buyout-rahastoihin AlpInvestin, yhden maailman suurimmista pääomasijoittajista, rinnalla.
  • AlpInvest perustettiin vuonna 2000 kahden suurimman hollantilaisen eläkeyhtiön yhteistoimena hoitamaan yhtiöiden omia pääomasijoituksia. Nykyään AlpInvestillä on täysin omassa luokassaan oleva pääsy arvostettuihin keskisuuriin primary buyout –rahastoihin.
  • AlpInvest keskimääräinen netto-IRR vuosina 2009-2021 on ollut ~22%.
  • CWS:llä on veto-oikeus kaikkiin AlpInvestin esittämiin rahastovaihtoehtoihin salkkua muodostaessa.
  • Vain ammattimaisille sijoittajille.

 

Lue lisää ohjelman alkuperästä

Salkunhoitaja

Mikael Falck

Head of Private Markets +46 70 260 34 70