Toimintamallimme

Tarjoamme asiakkaillemme täyden valtakirjan omaisuudenhoitoa ja sijoitusneuvontaa perustuen asiakkaiden toiveisiin, tavoitteisiin ja allokaatioon – tuettuna kattavalla raportoinnilla.

Meillä ei ole omia osake- tai korkorahastoja emmekä vastaanota palkkionpalautuksia, joten pääset sijoittamaan täysin riippumattomasti löytämiimme parhaisiin ratkaisuihin kansainvälisesti, niin listatulla kuin listaamattomalla puolella.

Tarjoamme aina tavoitteisiin ja kokonaistilanteeseen sopivaa omaisuudenhoitoa.

Mitä katsomme valintaprosessissamme?

Sääntö #1

Historiallisesti vahva tuotto ei ole riittävä valintaperuste, eikä yksittäisiin ajanjaksoihin perustuviin tulkintoihin kannata luottaa.

Sääntö #2

Taustalla olevien tuotto- ja riskiajureiden ymmärtäminen olennaista – mistä ja miten historiallinen tuotto on saavutettu?

Sääntö #3

Suoriutuminen eri markkinaympäristöissä – missä ympäristöissä ja tilanteissa strategia on suoriutunut vahvasti ja heikosti?

Sääntö #4

Salkun sijoituskohteiden huomiointi ja ymmärtäminen – miltä tilanne näyttää konepellin alla?

Sääntö #5

Ymmärrys sijoitusprosessin, strategian ja sijoitustiimin kilpailuedusta, johdonmukaisuudesta ja toistettavuudesta

Sääntö #6

Salkunhoidon ja sijoitustiimin rakenne, historia, kokemus, resurssit sekä sitoutuminen – onko näissä tapahtunut tai tapahtumassa olennaisia muutoksia?

Sääntö #7

Strategian ja sen salkun, sijoitustyylin sekä sijoituskohteiden yhteensopivuus laajemmin ratkaisuihimme

Sääntö #8

Systemaattinen seuranta ja jatkuva yhteydenpito valittujen kohteiden ja tiimien kanssa olennaista – emme koskaan ole täysin tyytyväisiä valintoihimme

Sääntö #9

Hyvä onni ja todellinen taito voivat näyttää jälkikäteen hyvin samanlaiselta

Sääntö #10

Kulujen perusteellinen ymmärrys, vaihtoehtona löytyy usein halvempi passiivinen kohde – haluamme maksaa vain laadusta.

76 % asiakassalkkuihin valitsemistamme kohteista voitti vertailuindeksinsä 3 vuoden ajanjaksolla (02/2023)*

 

*Vertailuindeksit perustuvat rahaston omaan antamaan vertailuindeksiin ja/tai kyseisen rahaston vertailuryhmän kuvaavaan vertailuindeksiin. Kaikki vertailut tehty EUR ja rahastokulut huomioiden.

Ammattimainen salkunhoito ja kokeneet varainhoitajat tukenasi

Meillä on riippumattomasta rahastovalinnasta 10 vuoden kokemus, jonka aikana olemme luoneet myös syvät verkostot alan johtaviin toimijoihin.

Ratkaisujemme keskiössä on aina asiakkaidemme etu ja tavoitteet. Emme pelkää käyttää ratkaisuissamme myös passiivisia vaihtoehtoja, silloin kun ne tuovat lisäarvoa asiakkaillemme.

Lue lisää asiantuntijoistamme

Raportointi

Asiakkaanamme saat käyttöösi raportointiportaalin, jossa sijoitusten tiedot on saatavilla samasta paikasta koostettuna. Sijoitukset, kuten esimerkiksi rahastot, ovat avattuna alla oleviin positioihin asti, jolloin mm. päällekkäisyyksien huomaaminen on helpompaa.