Toimintamallimme

Tarjoamme asiakkaillemme täyden valtakirjan omaisuudenhoitoa ja sijoitusneuvontaa perustuen asiakkaiden toiveisiin, tavoitteisiin ja allokaatioon – tuettuna kattavalla raportoinnilla.

Meillä ei ole omia osake- tai korkorahastoja emmekä vastaanota palkkionpalautuksia, joten pääset sijoittamaan täysin riippumattomasti löytämiimme parhaisiin ratkaisuihin kansainvälisesti, niin listatulla kuin listaamattomalla puolella.

Tarjoamme aina tavoitteisiin ja kokonaistilanteeseen sopivaa omaisuudenhoitoa.

Mitä katsomme valintaprosessissamme?

Sääntö #1

Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta.

Sääntö #2

Tietoisuus strategian kokonaisvaltaisesta riskiprofiilista – ei pelkkä volatiliteetti tai beta-kerroin.

Sääntö #3

Ymmärrys siitä, minkälaisella strategialla ja sijoitustyylillä tuotto ollaan saavutettu.

Sääntö #4

Tiimi ja ydinsijoitusstrategia ovat pysyneet menestyksekkäänä ja muuttumattomana.

Sääntö #5

Johdonmukaisuus on avainasemassa. Etsimme strategioita, jotka ovat kyenneet tuottamaan vahvaa tulosta eri ajanjaksoilla sekä erilaisissa markkinaympäristöissä.

Sääntö #6

Järjestelmällinen seuranta sekä aktiivinen dialogi salkunhoitajien ja rahastoyhtiön kanssa.

76 % asiakassalkkuihin valitsemistamme kohteista voitti vertailuindeksinsä 3 vuoden ajanjaksolla (02/2023)*

 

*Vertailuindeksit perustuvat rahaston omaan antamaan vertailuindeksiin ja/tai kyseisen rahaston vertailuryhmän kuvaavaan vertailuindeksiin. Kaikki vertailut tehty EUR ja rahastokulut huomioiden.

Ammattimainen salkunhoito ja kokeneet varainhoitajat tukenasi

Meillä on riippumattomasta rahastovalinnasta 10 vuoden kokemus, jonka aikana olemme luoneet myös syvät verkostot alan johtaviin toimijoihin.

Ratkaisujemme keskiössä on aina asiakkaidemme etu ja tavoitteet. Emme pelkää käyttää ratkaisuissamme myös passiivisia vaihtoehtoja, silloin kun ne tuovat lisäarvoa asiakkaillemme.

Lue lisää asiantuntijoistamme

Raportointi

Asiakkaanamme saat käyttöösi CWS raportointiportaalin, jossa sijoitusten tiedot on saatavilla samasta paikasta koostettuna. Sijoitukset, kuten esimerkiksi rahastot, ovat avattuna alla oleviin positioihin asti, jolloin mm. päällekkäisyyksien huomaaminen on helpompaa.