Mika Koskinen nimitetty CapMan Wealth Servicesin Managing Partneriksi ja CapManin johtoryhmän jäseneksi

Mika Koskinen nimitetty CapMan Wealth Servicesin Managing Partneriksi ja CapManin johtoryhmän jäseneksi

Mika Koskinen on nimitetty CapMan Wealth Servicesin managing partneriksi ja johtoryhmän jäseneksi syyskuusta alkaen. Hän seuraa tehtävässä Christian Borgströmiä, joka edisti muutosta ja joka jatkaa työskentelyä yhtiössä johtotason tehtävässä. 

Mika Koskinen siirtyy CapMan Wealth Servicesiin SEB:ltä, jossa hän on työskennellyt viimeiset viisi vuotta Head of Private Wealth Management & Family Office -tehtävässä SEB:n Suomen yksikössä. Ennen tätä tehtävää Koskinen on toiminut SEB:llä erilaisissa tehtävissä, kuten Global Head of Research, Head of Equities Finland ja Head of Markets Finland -tehtävissä.

”Olen innoissani siirtymisestäni CapMan Wealth Servicesiin. Yhtiö on viime vuosina saavuttanut vaikuttavia virstanpylväitä varainhoitoalalla Suomessa, ja mahdollisuuksia kehittää palvelutarjontaa edelleen on olemassa valtavasti. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään näiden kokeneiden ja ammattitaitoisten varainhoidon asiantuntijoiden kanssa”, sanoo Mika Koskinen.

Christian Borgström, joka on yksi CapMan Wealth Servicesin (ent. JAM Advisors) perustajista ja toiminut yhtiön managing partnerina vuodesta 2019, on aktiivisesti vienyt tätä rekrytointia eteenpäin ja jatkaa nyt senior partnerina keskittyen tiettyihin asiakkuuksiin ja CapMan Wealth Servicesin liiketoiminnan kasvattamiseen Ruotsissa.

”Minulla on suuri ilo toivottaa Mika tervetulleeksi CapMan Wealth Servicesiin. Manager selection -konseptimme takaa erinomaisen ja kilpailukykyisen tarjonnan sekä listatulla että listaamattomalla markkinalla. Mika vahvistaa kasvufokustamme hyvillä asiakassuhteillaan ja markkinatietämyksellään. Nyt on oikea hetki uudistaa CapMan Wealth Servicesin johtoa, ja odotan innolla, että pääsemme toistamaan Suomessa onnistuneesti toteutetun kasvumatkan myös Ruotsin markkinoilla”, sanoo Christian Borgström.

”Toivotan Mikan lämpimästi tervetulleeksi CapManille. Wealth Services -yksikkömme on CapManille tärkeä kasvualue, ja Christian on tehnyt mahtavaa työtä liiketoiminnan kehittämiseksi nykyiseen muotoon. Meillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa kasvutavoitteemme, kun Mika tuo tullessaan pitkän kokemuksensa ja vahvat asiakassuhteensa ja Christian jatkaa CapMan Wealth Servicesin kehittämistä myös Suomen ulkopuolella”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Pia Kåll.

CapMan Wealth Services (CWS) on CapMan-konsernin varainhoidon yksikkö, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia varainhoidon palveluita listatulla ja listaamattomalla markkinalla. Tiimi tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista varainhoitoa ja sen tueksi laajaa raportointia asiakkaiden tarpeiden, tavoitteiden ja riskinsietokyvyn pohjalta.

CAPMAN OYJ

JAKELU

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com

Yhteystiedot:

Christian Borgström, Managing Partner, CapMan Wealth Services, puh. +358 40 5955 393

Pia Kåll, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. +358 40 766 4446

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme asettaneet tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen 1,5°C skenaarion mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi