Tuntemistiedot

CapMan Wealth Services Oy:llä on lakisääteinen velvollisuus tuntea asiakkaansa tunnistamalla hänet ja todentaa hänen henkilöllisyytensä.

Tuntemistietoja ja muita henkilötietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten.

Jotta voimme tarjota teille palveluamme, pyydämme täyttämään alla olevan napin takaa avautuvan tietopyynnön. Alla oleva linkki ohjaa teidät ensin sähköiseen tunnistautumiseen, jonka jälkeen avautuu varsinainen tietopyyntö.

Tietopyyntöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos teillä ei ole sähköistä tunnistautumisvälinettä, pyydämme ottamaan yhteyttä operations@capman.com

Jos teillä ei ole heti saatavilla kaikkia tietopyynnössä vaadittuja tietoja, voitte jatkaa tietopyynnön täyttämistä myöhemmin tämän saman linkin kautta.

 

TUNNISTAUDU TÄSTÄ